Szabályzat

Amit nem tolerálunk:
 

 • Trade hirdetések bármilyen formája. Számos platform áll a rendelkezésedre, ha hirdetni szeretnél. A szervereink nem tartoznak ezek közé!
   
 • Folyamatos, a játék rovására történő cserebere. Hozzánk játszani gyere! Ha cserélni szeretnél, használj trade oldalt vagy keress másik szervert!
   
 • A különféle játék és pályahibák szándékos, többszöri kihasználása esetén, jó esély van egy kitiltásra. Ha véletlenül belefutsz valami ordenáré hibába, ami a játékmenetet is befolyásolja, azzal nincsen semmi baj. De ha a továbbiakban is szórakoznál vele, azt máshol kell megtenned!
   
 • A folyamatos káromkodás, játékosok sértegetése stb. Gondolom mindenki találkozott már olyan típusú arcokkal, akik ellenfelüket, azok felmenőit vagy éppen a körülményeket hibáztatják mindenért, és ezt a tudtunkra is adják. Sajnos nálunk is előfordulnak fába szorult féreg módjára folyamatosan óbégató játékosok. Egy ideig akár még szórakoztató is lehet a vergődésük, de hosszú távon nem tűrjük ezt a stílust!
   
 • A különféle extra előnyöket nyújtó programok használata (aimbot, wallhack, speedhack stb.) szintén ide tartozik. Azt hiszem ezen nincs mit magyarázni, azonnal permanens ban a jutalom az ilyen próbálkozásokért!
   
 • Mivel többször is előfordult, hogy "ész nélkül" játszanak egyesek, az admin figyelmeztetésére sem változtatnak a játékukon (tudom ez szubjektív, de az idiótaságból sokkal jobban elegem van), ezért kick, ban (max 1-2 hét) a jutalom - Zsirmo 2014.08.02

A szerverekkel kapcsolatos észrevételeiteket a Kibeszélő™ topicban fejthetitek ki!